4 Feb 2016

Vacation - Pulau Pangkor !




Hi uols. 
today I wanna share my story.
actually, vacation kami 2 3 hari yg lepas.
but I'm not in mood to do anything after the vacation.

perkenalkan, kat atas tu cousin aku.
and aku ? teka la. hehe ;)


sampai2 chalet je terus selfie depan cermin 
and aku tak teringat langsung nak snap gambar keseluruhan bilik.
haha maybe tak penting.
harga pun berpatutan. satu malam RM 150.
and lagi satu, kalau korg pergi hari biasa isnin - jumaat senang dapat murah.


sampai sini pun dah tengahari. 
so letih sikit. 
and dorg pun banyak tidur.
andddd,, I have no idea where to go.
aku pun tunggu lah sampai petang.
then cuaca pun okay tak panas sgt.
so... here we go !
beach girls lah kononnya..


Day 2 - Kota Belanda

setelah buat research apa semua.
sini lah kami bertapa.
bagi aku lah, tempat yg menarik dekat sini sesuai utk photoshoot je maybe. haha
atas tu haa dah acah acah model.


then lepas melawat Kota Belanda.
kami pun lepaks sini kejap. 
aku pun tak tahu apa nama tempat ni.
because kami jalan2,
nampak je something tempat yg ala ala awesome, terus terjah nak selfie bagai lah --'
tu macam janam janam dah aku tengok. haha


haa ! ni pulak tokong cina. 
walaupun namanya tokong.
but we can visit this place. nice babe xD


snorkeling time !
dah penat berjalan apa semua ..
apa lagi , terjun la !
serious best. nice :)
ikan cantik2. tp menyedihkan part ni susah nak snap gambar.
ni pun mintak tlg org yg kerja kat situ. haha
hati2 kalau nak snorkeling sini. 
batu tajam2. 
kau rasa je pijak batu tu mcm takde apa.
sekali habis snorkeling.. 
rasakan lah calar balar darah apa semua kat kaki kau. haha  



walaupun tak menarik yg disangka.
tapi ni lah moment paling best bila engkorang dpt spent time dgn tersayang.
apa apa pun korg mesti vacation kat sini.
banyak view yg awesome and menarik.
harga pun berpatutan if korg pergi hari biasa la.
but hari cuti, sukar utk dapat harga yg murah.
apa apa pun, great vacation babes ! :*
- Memories never fades -