18 Aug 2013

esok sekolah ! T_T


Assalamualaikum all...
esok sekolah rite ? oh maii gucci !
pejam celik pejam celik, esok dah sekolah.
macam tak percaya jee :3
Biasalah. orang pemalas, macam nih lah gayanyaa..
tak sedar langsung cuti dah nak habis, SPM pun dah nak start --'
Btw, nampak tak gambar kat atas tuh? itulaa budak-2 kelas aku.
Act, ramai lagi sebenarnya. Tapi tetibe pulak haritu ramai yg tak dtg.
Raya katanyaa. pui :p
okayy. esok aku akan mula jumpa dorang balik.
omg ! malasnyaa. haha
Act, aku bukannya malas nak pegi sekolah.
Aku just takde mood gila yg teramat. haihh :/
sebabnya dengan perangai member-2 aku. hmm.
apa boleh buat fatin. redha je mampu.
bak kata cousin aku, 'redhaa jelaa'. haha :')
sampai sini jelah okayy.
 now, aku nak siapkan homework yg bertimbun and berhabuk tuh. HAHA.
pemalas gila kan aku nihh ^^
btw, doakan aku berjaya for trial 2/9 nih okay.
bye you all. salam :)


7 Aug 2013

Selamat Hari Raya AidilFitri ^^


Hi ! Assalamualaikum ^_^
korang sihat ? hope sihat sentiasa :)
esok Raya Aidilfitri right ? woaaa. sekejapnya masa berlalu :')
sedih nak tinggalkan ramadhan yg mulia ni :/
raya tahun nih korang balik mana ? 
aku just raya dekat Ipoh jee. takde pun yang jauh-2. heee :D
cuti pun dua minggu kann ? 
Indahnyaa duniaa dapat cuti lama-2. hoho
Lepas raya, trial SPM. ambik kau ! HAHA -..-
memang raya dengan buku laa agaknyaa tahun ni -.-

Secebis 'kasih' membuat kita 'sayang',
Seucap 'janji' membuat kita 'percaya',
Sekecil 'luka' membuat kita 'kecewa',
dengan itu, dengan rendah diri saya memohon
sebuah kemaafaan.
SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR & BATIN ~

Apa apa pun, enjoy your holiday and Selamat Hari Raya ^^

1 Jan 2013

happy 2013 ! ^_^


Assalamualaikum ~
 hye all ! Happy New Year ! 
Pejam celik , pejam celik , dah 2013 . cepat kan . haha . 
mula lah tanamkan azam baru rite ? hee ^^ 
azam aku untuk 2013 nihh , semoga aku jadi budak rajin, berjaya dalam SPM, tak melawan cakap ibu ayah, sentiasa tutup aurat, banyak beribadat . InsyaAllah :') 
azam korang pulakk apa ? nak tahu jugakk ! alahaii . itu pun nak berahsiaa . hoho . 
Esok dah mula sekolahh . macam mana lah agaknyaa suasana kann . 
aku dah ready dah sebenarnyaa . tapi just takde mood nak masok kelas . 
menyampah gua tengok sorang budak laki dalam kelas gua nihh . tak habis2 mengutuk aku, hina aku, cari masalah aku . aku tahu lah aku buruk . sekurang kurangnyaa aku bersyukur :') 
daripada kau tak habis-2 kurang ajar dengan cikgu . haihh . 
Dah ke lain pulakk tajuk cerita . hoho . sampai sini jelah k . 
hope azam 2013 korang tercapai . me too ! ^_^v