27 Jan 2014

test 6 jam at City Ipoh

 

Assalamualaikum guys :)
pagi pagi lagi aku dah kena keluar coz nak kena pegi test 6 jam.
3 jam ceramah , 3 jam test kereta. 
memang menggeletar laa aku masa mula2 nak drive tuh.
lama2 test tuh , okay dah. Alhamdulillah :)
makcik tuh memang push aku gila2. haha :3
aku tak kesah pun semua tuh. 
aku respect dia. dia kan dah ajar aku.
now , aku dah boleh drive sikit2.
sikit jelaa :3
takdelah susah sangat2 yg aku sangka selama nih. emm
mean, time nak drive tulaa.
tapi kan.. part yg susah, naik bukit, parking, 3 penjuru ..
perhh ! mengancam -..-
ini memang first time aku bawak kereta.
memang terasa agak nervous di situ.
tapi gua bajet rileks. haha pui -.-
lepas drive tuh, memang penat tak terkata.
dah laa panas terik. stress ! *Gary
now , tunggu pakcik tu renew lesen L aku je.
Lepas dapat L , baru test 10 jam pulak.
bila dengar JPJ kan , terasa debar ya amat. haha :3
doakan aku lulus okay. InsyaAllah :)

25 Jan 2014

Kek Coklat by Nurul Lyiana :*

Hello ! I'm back ! :D
semalam dengan harini ada beberapa kenangan sikit gua nak story. hoho :3
semalam kaklong tidur rumah aku. 
alasan coz nak guna internet untuk isi UPU.
lagi pun, aku yg ajak. heee ^^
bosan kot dok rumah sorg2. takde member. haha

harini pulak kitorang merancang nak buat kek coklat.
kaklong yg buat semuanyaa. heee :*
sedap dohhh. mablesss :*
dengan rasa moist nyaaa. perhh.. sedap baq hang. haha :3
now aku dah dapat resepi daripada kaklong .

 
haaa. inilah coklat nyaaa. huhu
ini sebelum dikukus. 
memang aku ratah sikit tadi. 
rasanyaa memang macam coki coki. muahaha :*

 
Taraaaa ! inilah coklat kek yang dah siap
By : Nurul Lyiana
memang sedap tak terkata. nyum nyum :*

kaklong memang berbakat dalam bakeri . hoho
hope lepasni dia boleh ajar aku buat tart telur & tart cheese pulak.
heee :D

okay guys.. gtg . jumpa lagi.
assalamualaikum :)